foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Adri Vroon bezoekt groep 1 t/m 4

Vandaag hebben de groepen 1, 2, 4 en 5 bezoek gehad van Adrie Vroon van de Bibliotheek Rivierenland. Vanmorgen is ze gestart bij groep 1 en 2 en heeft ze de kinderen kennis laten maken met verschillende boekensoorten. De kinderen van groep 2 kregen de opdracht om de boeken te sorteren in verschillende groepen zoals een prentenboek, gedichtenbundel, leesboek, informatieboek of stripboek. Een pittige opdracht voor ze. In beide groepen heeft ze met behulp van het vertelkastje het prentenboek "Kleine muis zoekt een huis" voorgelezen.

Groep 4 en 5 kregen te horen wat je allemaal op de kaft van een boek kunt vinden. Woorden als illustrator, auteur en uitgever kwamen aan bod en werden uitgelegd. Daarna was er een luisterquiz. Adrie las een stukje tekst voor uit een boek en de kinderen moesten raden uit welk soort boek deze tekst kwam. Om het juiste antwoord te geven moesten de kinderen op een knop slaan en klonk er een dierengeluid. De kinderen waren erg fanatiek en het was daardoor erg leuk. Het fragment uit het boek "de Dievenschool" was zo populair dat dit boek voorlopig op school mag blijven. Juf Coby van Beek heeft de klas beloofd om dit boek voor te gaan lezen. Als toegift heeft Adrie nog het mooie boek "juffrouw van Zanten" voorgelezen.