foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Avond vier daagse

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 september vindt de traditionele avondwandelvierdaagse weer plaats. De mensen van de Hoenderik hebben weer mooie routes uitgezocht in de prachtige omgeving van Kesteren.

 

Natuurlijk willen we ook nu weer met een groep kinderen van CBS Het Kompas meelopen op zowel de 5 als de 10 km.

 

De kinderen uit groep 7 en 8 lopen de 10 km. De 5 km is voor de kinderen van groep 1 t/m 5. Zit je in groep 6 dan mag je kiezen? Wil je al de 10 km lopen of toch nog liever de 5 km.

 

Inschrijven kan vanaf maandag 1 tot uiterlijk vrijdagmiddag 5 september bij je eigen meester of juf. De kosten voor dit wandelfestijn zijn €3,50 per persoon. Bij het inschrijven, moet je ook meteen (liefst gepast) betalen bij je eigen juf of meester.

De Hoenderik en school zorgen voor een versnapering en drinken onderweg. Dit is alleen voor de deelnemers die zich hebben ingeschreven.

 

Natuurlijk kunnen ook de ouders weer één of meerdere avonden meelopen, het is zeker de moeite waard om te doen. Als U zich met uw kind in schrijft (en ook €3,50 betaalt) en elke avond mee wandelt, krijgt U ook een medaille voor de prijzenkast thuis.

 

We verzamelen iedere avond voor vertrek ophet schoolplein. De deelnemers dienen zich ELKEdag te melden bij de tafel van de 5 of de 10 km, zodat we weten of de groep compleet is. Iedere avond zullen we stipt om 18.00 uur vanaf het schoolplein vertrekken. Het fluitsignaal zal vanaf dit schooljaar het sein van vertrek aangeven.

Meerdere kinderen nemen tijdens de avondvierdaagse een mobiele telefoon mee. De afspraak is dat hij net als bij alle andere schoolactiviteiten uit staat vanaf het moment dat we met elkaar vertrekken. Uiteraard mag hij weer aan na afloop van de wandeling als we bij school zijn aangekomen.

 

Alleen de laatste dag, bij de intocht, zijn de vertrektijden anders: We vertrekken dan om 17.45 uur voor de 10 km en 18.45 uur voor de 5 km. De intocht vanaf het Anker staat gepland om ongeveer 19.45 uur.

 

Wij hopen dat er ook dit jaar weer een grote groep met wandelaars meedoet aan deze leuke en gezonde activiteit.

 

Het team en de oudercommissie van CBS Het Kompas