foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Badmintontoernooi groep 8

Gisteren kwam groep 8 in actie op het badmintontoernooi dat iedere jaar georganiseerd wordt door de sportcommissie Neder Betuwe. Vol goede moed vertrokken de kinderen naar Dodewaard. In de sporthal "de Eng"  gingen ze de strijd aan met andere groepen 8.

De kinderen speelden zeer geconcentreerd hun partijtjes en wisten er veel te winnen. Rond de klok van 12 uur liep de spanning op. Een plaats op het podium zat er wel in, maar welke prijs zouden ze in ontvangst mogen nemen.

Samen met de hervormde school "de Wegwijzer" hadden we exact evenveel punten en waren we gedeeld eerste. Volgens het reglement moest er toen nog een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Tom v.d. Dikkenberg en Laura Drenth hadden al hun partijen gewonnen en kwamen voor deze spannende finale nogmaals in het veld. Aan het begin van deze partij ging het mooi gelijk op en werden de punten eerlijk verdeeld. Opeens wisten de tegenstanders een gaatje te slaan en scoorden daarna gemakkelijk hun volgende punten. Tom en Laura deden wat ze konden, maar het lukte ze niet meer om te scoren.

Met uiteindelijk een mooie tweede plaats keerde groep 8 terug op school. Geweldig gedaan!!!!! Jullie hebben een goede prestatie neergezet en ook nog heel sportief gespeeld.