foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Blazersbende geeft groots concert

Dinsdagavond 15 april is HET optreden van de Blazersbende samen met de Fanfare uit Kesteren. In de afgelopen weken is er fanatiek geoefend, zowel thuis als iedere woensdagochtend op school. Nog één keer een generale repetitie en dan is het zover!!! De Blazersbende geeft een groots concert in het Dorpshuis te Kesteren.

Om 19.15 uur gaat de zaal open. Het concert begint om 19.30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. De Fanfare uit Kesteren zal de spits afbijten. Daarna volgt er een optreden van de muzikanten van de Blazersbende. Vervolgens spelen ze samen met de Fanfare het Clublied. Aansluitend laat de Fanfare nog een aantal muziekstukken horen. Het concert zal worden afgesloten met een spetterende finale waarin ze samen het muziekstuk "Blaasmuziek is cool" ten gehore brengen. Als uitsmijter klinkt er dan nog eenmaal het Clublied.

Iedere muzikant heeft voorrang bij de aanschaf van entreekaartjes. Er is afgesproken dat zijn per persoon 3 kaartjes à € 2,50 mogen kopen. De intekenlijst voor deze kaartjes hangt in de klas. 

Wilt u dit concert ook bijwonen? Er zijn ook nog losse kaartjes te koop(voor € 2,50 per stuk). Deze kaartjes kunt u bestellen via het emailadres van school info@kompaskesteren.nl of bij de conciërge meneer John.

Het wordt een prachtig concert van de Blazersbende samen met de Fanfare. Een zaal vol met fans is een geweldige aanmoediging voor de muzikanten, om het beste in zichzelf naar boven te halen!

Zorg dat u dit geweldige optreden niet mist.