foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

*emailadres
*naam
 

Buitenschoolse opvang


BSO BunderFun verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) en maakt onderdeel uit Kinderopvang Bunderbos BV. BSO BunderFun heeft op onze school een eigen ruimte voor de buitenschoolse opvang. Er is bij BSO Bunderfun het gehele jaar opvang mogelijk dagelijks van 7.00 - 18.30 uur voor kinderen van de basisschool van 4 tot 13 jaar. Informeer bij hen naar de mogelijkheden voor flexibele opvang!

Op BSO BunderFun kiest men voor een actieve invulling van de vrije tijd van kinderen. Niet weer een schoollokaal of een buitenspeelplaats, maar variatie en FUN! Voor alle leeftijdsgroepen is er een aanbod aan activiteiten waarin kinderen de kans krijgen te spelen, leren en ontdekken, zoals u dat als ouder zelf ook zou aanbieden. Sport & spel, creatief bezig zijn, boerderij & natuuractiviteiten zijn vaste prik. Bij BSO BunderFun kan uw kind ook zwemles volgen in de BSO tijd.

Voor een meer informatie:

BSO BunderFun
Hoofdstraat 38
4041 AE Kesteren
T: 0488-482673Email: info@bunderbos.nl
Website: www.bunderbos.nl