foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Concert Blazersbende een groot succes

Ruim honderd bezoekers vulden op dinsdag 15 april de grote zaal van het Dorpshuis. Om half 8 ging de deur van de zaal dicht en kon het concert van de Blazersbende beginnen. Op het podium zaten de leden van de fanfare van Kesteren al klaar. De ruim 35 muzikanten van de Blazersbende hadden een plek net voor het podium.

Allereerst liet de fanfare horen wat zij muzikaal in huis hebben. Daarna volgde een korte warming up voor de Blazersbende en speelden en zongen zij vol overgave het Broodlied. Ze kregen hiervoor een daverend applaus. Het tweede nummer dat zij speelden was het Blazersbende clublied dat met veel passie ten gehore werd gebracht.

Het optreden van de Blazersbende werd daarna nog een keer onderbroken door met een muzikaal intermezzo van de fanfare. Aan het eind van het concert ging het dak van het Dorpshuis er bijna af met het geweldige nummer: Blaasmuziek is cool!!!!

Alle aanwezigen applaudiseerden hard voor dit geweldige optreden. Het concert van de Blazersbende was een groot succes.

De leden van de Blazersbende gingen met een zeer tevreden gevoel naar huis. Sommigen hebben zich al opgegeven om door te gaan. Wil jij dat ook? Een muziekinstrument leren bespelen? Geef je dan snel op via school of bij de fanfare van Kesteren.