foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Diploma's uitgereikt

Alle twaalf gediplomeerde mediatoren willen wij van harte feliciteren. Onder grote belangstelling van hun klasgenoten, vaders, moeders en andere familieleden ontvingen twaalf leerlingen, uit de groepen 7 en 8, direct na hun laatste trainingsbijeenkomst het mediatorendiploma.

De mediatoren zullen vanaf januari in tweetallen ingezet worden. Met zijn twee├źn lopen ze een week lang herkenbaar op het plein. Indien nodig helpen ze andere kinderen om hun conflict, voor schooltijd, in de pauze en tussen de middag op te lossen.

Tijdens de drie trainingsmiddagen hebben ze geleerd hoe je als mediator kunt bemiddelen. Samen met de trainer Evelyn Weltevrede van Marant hebben ze verschillende conflictsituaties geoefend.

 

Na afloop kregen de mediatoren een groot applaus en was er voor alle aanwezigen kinderchampagne. We zijn er trots op dat deze kanjers bij ons op CBS Het Kompas mediator geworden zijn.