foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Drie teams in de finale

Op vrijdag 11 april speelden drie teams in verschillende voetbalfinales. Zowel het jongensteam 1, het jongensteam 2 en het meisjesteam hadden het in de voorrondes zo goed gedaan dat ze in de finalepool uitkwamen.

Jongensteam 1 moest het opnemen tegen de Wegwijzer die in de voorronde in de andere pool eerste was geworden. Het bleek als snel een geduchte tegenstander te zijn.  De Wegwijzer zette veel druk en kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Kort daarna werd het zelfs 2-0. In de tweede helft lukte het de spelers niet om die achterstand weg te werken.

Ze sloten het voetbaltoernooi af met een spannende wedstrijd om de derde en vierde plaats tegen de Hervormde school uit Opheusden. De wedstrijd werd beslist met strafschoppen. Het team van de jongens eindigden op een mooie derde plek. Een mooi resultaat.

Jongensteam 2 had in de voorrondes alle wedstrijden gewonnen en speelden direct om de eerste en tweede plaats. De tegenstander was in de voorrondes ook ongeslagen gebleven en dat was goed te merken. Jongensteam 2 startte sterk maar werd al snel terug gedrongen op de eigen helft. De meeste duels waren voor de tegenstander en dit resulteerde uiteindelijk in meerdere doelpunten. Team 2 vol met jonge talenten kan terugkijken op een geweldig toernooi dat ze afgesloten hebben met een prachtige tweede plaats.

De halve finale van het meisjesteam eindigde in 0-0. Er moesten penalties genomen worden en daar bleek de tegenstander beter op geoefend te hebben. De meiden verloren na de halve finale en ook hun laatste wedstrijd. Moegestreden eindigden ze het toernooi net buiten de prijzen op een vierde plek.

De trainers, begeleiders willen wij heel hartelijk bedanken voor hun geweldige begeleiding en de spelers voor hun tomeloze inzet. Het was een mooie finaleavond met een tweede, derde en vierde plaats.