foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Helpende handjes

 

 

Wat zijn de schoenendozen op school mooi versierd!! En misschien heeft u hem thuis zelfs al gevuld!!

Helaas blijkt dat de dozen niet "blind”doorgestuurd kunnen worden, maar dat er controle op de inhoud noodzakelijk blijkt te zijn…..

Uit ervaring (ik doe het nu al 9 jaar) kan ik u zeggen dat ik HELE MOOIE gevulde dozen heb gezien, maar ook LEGE (!) toch wel versierde dozen, of dozen met 1 zak PEPERNOTEN, of halve barbiepoppen, of vies gebruikte tandenborstels…..

En de maat van de doos is, ondanks de duidelijke folder, toch niet altijd juist. Stel je voor dat er 2 kinderen naast elkaar zitten, en de een krijgt de inhoud van een laarzendoos, en de ander de inhoud van een schoenendoos maat 20….Dat wil je toch niet? (in dit geval wordt de inhoud van de dozen verdeeld over 2 dozen met de juiste maat, zodat het materiaal toch op de juiste plek terecht komt..)

Om deze controle mogelijk te maken zoek ik handjes… Ik organiseer (los van de school) al 6 jaar groepen mensen om samen naar het distributie centrum in Dodewaard te gaan, en daar 1 of meerdere avonden de handen uit de mouwen te steken!!

In Dodewaard komen de schoenendozen uit heel het land binnen, dus we zullen NIET de dozen van ‘Het Kompas' controleren…!! Om een beeld te geven van de grote…er zijn daar vorig jaar 35.000 schoenendozen gecontroleerd en klaar voor verzending gemaakt!!

Ik heb inmiddels al wel een paar ouders welke elk jaar mee gaan, maar hulp is hard nodig….! De dagen dat ik graag hulp zou willen zijn;

· Maandagavond 9 December (19.00-22.00)

· Woensdagavond 12 December (19.00-22.00)

Voor alle duidelijkheid, wil ik nogmaals benadrukken dat uw doos NIET wordt leeggemaakt, en verdeeld wordt (wat sommige mensen denken). Is de doos helemaal goed, en zit alles erin wat erin moet zitten, gaat hij gewoon zoals uw hem gevuld heeft door naar een kind. Mocht er echter wat ontbreken, of toch nog ruimte in de doos zitten, dan wordt deze aangevuld en verstuurd.

Mocht je 1 van deze avonden kunnen, en zin hebben om heel concreet bezig te zijn om een mooi "cadeau” voor een ander kind samen te stellen (zo moet je het zien!) Meld je dan bij mij, en ik zal je verder informatie over de avonden geven….

Lobke van Veenendaal (moeder van Femke & Milan) 0488-483998

P.s. Wanneer we dit gaan doen, is Sinterklaas al weer terug naar Spanje en heeft hij, als het goed is, heel veel kinderen blij gemaakt. Door één van deze avonden te komen helpen, heeft u de kans om ook andere kinderen, welke het niet zo breed hebben, ook een mooi cadeau te geven…