foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Het voorleesontbijt een groot succes

 

De nationale voorleesdagen zijn begonnen. Op school zijn wij vandaag gestart met een voorleesontbijt. In iedere groep is er tijdens het ontbijt, dat verzorgd is door de oudercommissie, in drie verschillende rondes voorgelezen.

Meerdere moeders, een vader en ook een opa hebben de kinderen laten genieten van prachtige verhalen. De hoofdrol in ieder voorgelezen verhaal was wegggelegd voor een dier. Met dieren kun je leuk, grappige en spannende avonturen beleven.

Voorlezen is op school een dagelijks terugkerende activiteit. Het bevordert het leesplezier en is belangrijk voor het uitbreiden van de woordenschat. Dit stimuleer de taalontwikkeling. Door voor te lezen leg je een goede basis voor het latere leren lezen en daar heeft ieder kind profijt van. Daarnaast is voorlezen ook nog eens heel gezellig om te doen.

Voorrrrrrlezen. Elke dag een feest!!!!

Iedereen die meegewerkt heeft om het voorleesontbijt tot een groot succes te maken, heel hartelijk bedankt namens de kinderen. Ze hebben er van genoten.