foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Jaarmarkt

Het was gezellig tijdens de jaarmarkt van Kesteren. Aangezien we samen werken met kinderopvang Bunderbos hebben we naast elkaar gestaan en veel ballonnen en flyers uitgedeeld. De kleurplaat van Bert en Ernie was favoriet bij de jonge kinderen. De pittige woordzoeker vond ook gretig aftrek en de eerste oplossingen zijn al binnen. Wil jij ook nog kans maken op een mooie prijs????? Lever je kleurplaat of je opgeloste woordzoeker in op school of bij Bunderbos. Op 18 september maken we de namen van de prijswinnaars bekend.

Tijdens de jaarmarkt deden velen een poging om THE BEST of KESTEREN te worden bij het kegelspel. De scores liepen flink uiteen. Sommigen bleven de bal maar in de goot gooien en kwamen niet verder dan 1 of 2 punten. Heel lang heeft het record op 17 punten gestaan. Uiteindelijk wist Annelieke Elzinga de maximale score van 18 te halen. Zij mag zich nu een jaar lang THE BEST of KESTEREN noemen. Een geweldige eer waarmee wij haar van harte feliciteren!!