foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

*emailadres
*naam
 

Leerplicht

Een samenvatting van de leerplichtwet: kleuters van 4 jaar oud mogen naar school. Vanaf 5 jaar zijn zij leerplichtig. Zolang het kind 5 is, mogen ouders hun kind echter nog 5 uur per week thuishouden. Met speciale toestemming is nog eens 5 uur mogelijk, dus in totaal 10 uur per week, maar dit is niet wenselijk!

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiQLoWNKn9J8W45hjJlhJrENqcsDsxLJjipTKEh3RDeFZhlWbwVgDe leerplichtwet geeft geen ruimte voor snipperdagen en/of verlofdagen buiten de schoolvakanties om. Wel kunnen leerlingen voor ‘gewichtige omstandigheden’ buitengewoon verlof krijgen van de directie. Meer informatie vindt u in de schoolgids. Ook kunt u contact opnemen met de schoolleiding.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure van de gemeente Neder-Betuwe over de leerplicht. Om verlof aan te vragen, kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier ‘vrijstelling schoolbezoek’.