foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

*emailadres
*naam
 

Nieuwe website Het Kompas

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe website.

Hiep, hiep, hoera!!!!!!!!!

Het heeft best lang geduurd maar nu zijn we erg trots op onze nieuwe website met zijn prachtige vormgeving.

Wat zijn de verbeteringen ten opzichte van de oude site?

Alle informatie is herschreven en waar nodig opnieuw ingedeeld. Daarnaast zijn er deze keer niet alleen teksten te lezen, maar is hij ook voorzien van mooie foto’s.

Bij het kopje foto’s ziet u al een aantal fotoboeken van activiteiten uit schooljaar 2012-2013, zoals de Kinderboekenweek, het voorleesontbijt, de grote rekendag en de koningsspelen. Via een aantal linkjes wordt u doorgestuurd naar andere pagina’s of een belangrijk document.

Nieuw aan de website is de Facebookpagina voor korte nieuwtjes en berichtjes, het Twitteraccount en niet te vergeten de Weblogs.

Iedere klas heeft zijn eigen Weblogs.

Elke groep zal dit blog wekelijks bijhouden met berichten en foto’s vanuit de klas. Daarmee krijgt u een beter beeld van de groep(en) van uw kind(eren).

Houd het onderdeel nieuws ook goed in de gaten aangezien we de inhoud van dit item regelmatig zullen vernieuwen.

Er zullen binnenkort nog een aantal onderdelen toegevoegd worden aan onze website zodat hij helemaal compleet is. Er komt nog een kalender, die u via de agenda op de homepage kan bereiken. Ook het KompasJournaal, dat opnieuw vormgegeven wordt, moet nog gekoppeld worden aan het hoofdmenu: Nieuws. Ten slotte willen we ook regelmatig een filmpje toevoegen aan het fotoboek zodat u de school in actie kunt zien.