foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Ongeslagen door naar de finale

Het voetbalteam van de meisje is ongeslagen door naar de halve finale. Gisteren op woensdag 2 april speelden ze 5 wedstrijden in hun poule. 's Middags om één uur stonden ze al op het voetbalveld klaar. De eerste wedstrijd was het nog even wennen en golfde het spel op en neer. Deze partij eindigde in 0-0. Daarna kreeg het team de smaak goed te pakken. In de twee wedstrijden die daarop volgden scoorden ze steeds 2 maal en kregen ze geen enkel doelpunt tegen. 

Het team lag inmiddels op koers voor de finale en was goed op elkaar ingespeeld geraakt. In de vierde wedstrijd scoorden de dames zelfs 5 keer en hield de keeper het doel nog steeds schoon. In de laatste wedstrijd werd niet meer gescoord. Het meisjesteam eindigde bovenaan in de poule met 11 wedstrijdpunten, 9 doelpunten voor en 0 tegen. Een geweldige prestatie.

Vrijdagavond 11 april betreden ze opnieuw het veld om hun finalewedstrijden te spelen. Laten we ze met zo veel mogelijk supporters gaan aanmoedigen.