Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Ontruimingsoefening 3

Ontruimingsoefening 3

In de week van 16 juni houden we de derde ontruimingsoefening van dit schooljaar. De dag en het tijdstip van deze oefening maken we niet bekend. Ergens in de komende week zal het brandalarm klinken.

Tijdens de eerste oefening van ieder schooljaar bespreken we met alle groepen wat je moet doen als het brandalarm klinkt. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat alle kinderen goed weten welke afspraken er gelden. Als alle kinderen ge├»nformeerd zijn klinkt daarna het ontruimingssignaal.

Een paar maanden later herhalen we een dag voor de tweede ontruimingsoefening alle afspraken en leggen we uit dat de dag daarna onverwachts het alarm zal afgaan.

Bij de derde ontruimingsoefening vertellen we alleen de kinderen van groep 1 dat we gaan ontruimen. Bij de andere groepen rekenen we er op dat ze deze keer, ook als is onaangekondigd, als het alarm afgaat de school op de juiste manier verlaten.

Bij de ontruimingsoefening hanteren wij de volgende afspraken: