In het voorjaar van 2018 is ons schoolplein volledig vernieuwd. Het is een groene speelomgeving geworden die de kinderen uitdaagt, leert omgaan met risico’s, en tegelijk overzichtelijk en veilig is.

Groen schoolplein
Het plein is ook geschikt voor kinderen met een visuele of motorische beperking of kenmerken in het autistisch spectrum. We hebben ook een moestuin, een klein podium voor optredens en een tribune voor buitenlessen gekregen.

Bij het buitenspelen houden mediatoren (speciaal opgeleide leerlingen) en minimaal twee leerkrachten toezicht. Het plein is buiten schooltijd een ontmoetingsplek voor iedereen in de kern Kesteren.

“Als mediator ben ik zelf ook anders gaan denken en heb ik met problemen leren omgaan”

“Het is voor mij en mijn kind prettig dat zoveel organisaties onder een dak samenwerken”