foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

open dag druk bezocht

Veel ouders op druk bezochte open dag.

De eerste nieuwe ouders meldden zich al vroeg en na een kopje koffie of thee startte om 9.00 uur de eerste presentatie. Na deze algemene informatie over de school kregen de nieuwe ouders een rondleiding. Leerlingen van groep 7 en 8 begeleidden ze door het gebouw. Op verschillende plekken in de school waren er informatiepunten gemaakt. Daar gaven leerkrachten, ouders , Bunderbos en extra informatie over bepaalde aspecten van Brede School CBS Het Kompas.

Om half elf startte een tweede ronde met opnieuw een presentatie en rondleiding. Samen met de nieuwe ouders, die kwamen kennismaken, bezochten veel huidige ouders de open lessen. Heel leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is voor het onderwijs dat wij geven. Na afloop klonken er enthousiaste verhalen in de hal over de les, die de ouders gezien hadden. 

Ook 's avonds zijn er veel nieuwe ouders een kijkje komen nemen. Ze konden o.a. zien op welke wijze we Engels les geven. Ruim twintig vrijwilligers uit groep 7 en 8 zorgden er voor dat de school 'in bedrijf'was. Leuk om te merken hoe enthousiast de kinderen zijn om hun school te laten zien aan nieuwe ouders.

De open dag 2014 is voorbij, maar we kunnen terug kijken op een geslaagde dag.