foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

Agenda

Schatzoekers

 

Schatzoekers zijn mensen die zoeken naar iets dat kostbaar en waardevol is.

In de Bijbelverhalen van de 40 dagen tijd komen we ook mensen tegen die op zoek zijn - niet naar een kist vol gouden munten, maar naar de liefde van God. Dat is veel kostbaarder dan elke ander schat!

Met de kinderen op school werken we in deze 40 dagen met het project "Schatzoekers". We starten hiermee op maandag 10 maart.

Elke week kijken we in een schatkist naar de waardevolle verhalen die de Bijbel te vertellen heeft.  In de kist zitten grote bankbiljetten met illustraties bij de verhalen. De 'Schatzoeker van de week' mag de schatkist openmaken, waarbij ook het projectlied gezongen wordt:

 

Een schatzoeker zoekt altijd

naar waardevolle kostbaarheid.

Maar wat is echt het meeste waard

en waar wordt dat bewaard?

In het project werken we toe naar de verhalen van Pasen. Ondanks het goede nieuws dat Hij bekend maakt, wordt Jezus uiteindelijk gevangen genomen en gedood.  Zó kan het toch niet eindigen, als de Zoon van God gedood wordt?

Zo eindigt het ook niet. God maakt een nieuw begin, zelfs door de dood heen. Dat is de grootste schat die er bestaat. Samen met de kinderen vieren we dit geweldige feest op school op donderdag 17 april.