foto's en filmpjes
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Downloads

Op de pagina downloads hebben we volledig vernieuwde schoolgids geplaatst. 

Daarin kunt u alle belangrijke informatie over onze school lezen.

Op deze pagina vindt u ook ons jaarverslag van schooljaar 2017 - 2018 vinden.

 

Het KompasJournaal

Onze nieuwsbrief versturen wij digitaal naar de ouders van onze school. Via de button Nieuws is het KompasJournaal ook beschikbaar voor iedereen. 

Nieuwsbrief

*emailadres
*naam
 

Stage lopen bij ons

Onze school werkt onder andere samen met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Jaarlijks lopen studenten van de CHE stage bij ons op school voor hun opleiding tot leraar basisonderwijs. In het eerste, tweede en derde jaar van hun opleiding is het één dag in de week en soms een hele week.

Een andere mogelijkheid is dat studenten een lintstage (meerdere dagen per week op school) lopen. Vierdejaars studenten mogen een aantal maanden als leraar in opleiding (LIO) werken.

Calibris

Vanuit het MBO, onze school is Calibris erkend leerbedrijf, lopen er soms onderwijsassistenten en klassenassistenten stage op onze school, die we ook kunnen inzetten als extra ondersteuning van bepaalde groepen. De aanvragen bekijken we per schooljaar.

Soms lopen leerlingen van het voortgezet onderwijs een korte maatschappelijke stage op onze school.

Het opleiden van studenten gaat steeds meer in de scholen zelf plaatsvinden. Onze school heeft een Interne Coördinator Opleidingen (ICO), namelijk Joyce van Zantwijk. Wil je stage bij ons lopen, dan kun je contact met haar opnemen.